C18
Skip to main content

Totaalprojecten

Bij We Liv In zijn we gespecialiseerd in totaalprojecten voor zowel nieuwbouw als renovatie. Ons doel is om jouw woonomgeving te transformeren door de mogelijkheden en kwaliteiten van je ruimte optimaal te benutten.

Onze werkwijze

Tijdens een uitvoerig overleg bespreken we hoe we je totaalproject kunnen verbeteren, waarbij we eerlijk en direct adviseren over de haalbaarheid van je wensen binnen het beschikbare budget. We streven ernaar om het maximale resultaat te behalen zonder de wensen en eisen van onze opdrachtgevers uit het oog te verliezen.

Met creativiteit en deskundig advies intensifiëren we onze projecten, waarbij we ontwerpen maken die technisch realiseerbaar zijn. We houden altijd rekening met budget, functionaliteit en comfort, waardoor elk project authentiek en uniek is in onze stijl.

Onze Ontwerpen

Onze ontwerpen kenmerken zich door het gebruik van licht, ruimte en natuurlijke materialen. We zorgen voor een naadloze verbinding tussen binnen en buiten, waarbij jouw woonwensen en comfort centraal staan.

Begeleiding en Ondersteuning

We begeleiden je volledig in het proces, van de ontwerpfase tot en met de oplevering. We zijn jouw aanspreekpunt en bieden ondersteuning in het bouwproces, zodat je project efficiënt en stressvrij verloopt. Door een doordacht en goed voorbereid dossier af te ronden voordat we starten met de uitvoeringswerken, nemen we alle zorgen uit handen.

Ontdek Onze Realisaties

Ben je benieuwd naar onze projecten? Bekijk dan hier enkele van onze gerealiseerde projecten. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Interesse in onze totaalprojecten?


We-Liv-In interior architects

Kempische kaai 71/0.01
3510 Hasselt

Tel: +32 495 922 761
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.