Skip to main content

De juiste mix tussen functionaliteit en tijdloze stijl


Senne en Kim twee toffe jonge ondernemers contacteerden ons om hun aangekochte casco pand in Nieuwerkerken om te toveren tot een stijlvol kantoor. Met de juiste inbreng qua indeling bekwamen wij een prachtig lichtdoorlatend doorkijk kantoor. Een combinatie van zwart en kleur accenten met natuurlijk warm hout brachten wij een juiste afweging in het project.

Wanneer we binnenkomen in de inkomsas staat Kim ons al op te wachten. Wat een metamorfose ten opzichte van ons vorig werfbezoek.

SClouds kantoorinrichring

Een mooie stijlvolle wachtruimte omgevormt tot een tijdlozestijl . Een combinatie van groen, grijs fluweel en gouden pendels brengen de juiste mix.

SClouds kantoorinrichring

Wanneer we verder gaan hebben we recht voor ons de vergaderzaal, die gescheiden is met een glazen deur en wand. De ovalen tafel en roestbruine fluwelen stoelen zijn de eye-catcher in de ruimte. Licht en ruimte hebben hier het voor het zeggen, waarbij je tot een aangename vergadersfeer komt. Natuurlijk mochten de twee ronde cirkels niet ontbreken met telkens de wederkerende accenten , zwart en goud.

SClouds kantoorinrichring

SClouds kantoorinrichring

Tussen de wachtruimte en vergaderkamer ervaar je een conectie tussen binnen en buiten volledige doorkijkend. Eenerzijds de straatkant en anderzijds de prachtige achter tuinzijde van het kantoor. De lange doorlooplijn wordt onderbroken door de verticale lamellen wand, vervaardigd uit zwart fineer werk.
Vervolgens komen we aan de rechterzijde het gastentoilet tegen. Elk toilet heeft een accentwand uitgewerkt met geglazuurde mosgroene italiaanse tegeltjes die in visgraad zijn geplaatst. De aparte opzet handwasbak met gouden kraan mocht uiteraard niet ontbreken in de aparte sas.

SClouds kantoorinrichring

Aan de linkerzijde zien we de twee geconnecteerde bureau’s van Senne en Kim, weliswaar gescheiden door een glazen doorkijkwand met als resultaat één volume met zicht op de tuin. Telkens weer komen de metalen zwarte profielkaders terug in het geheel.

SClouds kantoorinrichring

Verder in het kantoor komen we als laatse de werkplek van de medewerkers tegen. Een open office view, een groot glazen raampartij met zicht naar buiten. Een aangename werkplek in combinatie van licht en groen.

SClouds kantoorinrichring

En wat er zeker niet mocht ontbreken is de open leefkeuken, zowel om te vergaderen, eten, koken. Het middelpunt van het kantoor waar iedere werknemer zich thuisvoelt, tenslotte moeten we ons goed kunnen voelen in onze werkomgeving om optimaal te functioneren.

SClouds kantoorinrichring

SClouds kantoorinrichring

Het verhaal en de vraag van onze opdrachtgevers is perfect beantwoord, creativiteit, functionaliteit en een verhaal dat klopt. Senne en Kim bedankt voor jullie vertrouwen en het openhartig samenwerken met ons!

SClouds kantoorinrichring

SClouds kantoorinrichring

SClouds kantoorinrichring

SClouds kantoorinrichring

Interesse in onze totaalprojecten?


We-Liv-In interior architects

Kempische kaai 71/0.01
3510 Hasselt

Tel: +32 495 922 761
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.