Skip to main content

Klantenbegeleiding

voor residentiële projectontwikkeling

De dag van vandaag hebben projectontwikkelaars nood aan klantenbegeleiding om hun zorgen uit handen te nemen. Hoe doen wij dat?

Als team begeleiden wij de klanten van onze ontwikkelaars en adviseren hen tijdens het bouwproces van hun appartement. Het bespreken, adviseren en controleren behoren tot ons takenpakket. Wij zijn klantgericht , integer, nauwkeurig en gedreven . Wij houden ons vast aan normen en waarden, ook als deze van buitenaf onder druk komen te staan. We bespreken uitvoerig de indeling van het project om het maximale resultaat er uit te krijgen volgens de eisen van de klant.

De beslissings planning, plafondlichtpunten, lichtschakelaars en draairichtingen van de binnendeuren worden tijdens het eerste gesprek in detail besproken. Deze kunnen dan ook niet meer wijzigen in een latere fase, dit om het bouwproces vlot te laten verlopen volgens hun structurele werking. Tijdens het tweede gesprek worden de technieken, posities van de stopcontacten, samen met de definitieve badkamer en keuken in totaliteit overlopen. Conflicten worden dan ook vermeden omdat alles nauwgezet wordt besproken in samenspraak met de klant. De min- en meerwerken worden na deze bespreking opgemaakt en toegezonden naar de klant ter goedkeuring. Vervolgens worden de vloeren en binnendeuren gekozen, dit is dan ook de laatste stap in de beslissings planning van de koper.

Geëngageerd, enthousiast en optimistisch, met dezelfde passie als onze klanten, werken wij samen mee aan hun nieuwe woning of appartement.

Klantenbegeleiding projectontwikkeling

We werken altijd als één team samen met andere partijen in hetzelfde project, geëngageerd, enthousiast en optimistisch, met dezelfde passie. 

De wensen en behoeften van onze klanten zij heel belangrijk voor ons, daarom eerlijkheid duurt het langst. Als er zich onvoorziene omstandigheden voordoen, praten we daar open over en zoeken we in overleg met alle betrokkenen partijen naar de beste oplossing.  Elke dag opnieuw werken we grondig, kritisch en met de grootste nauwkeurigheid volgens een efficiënte structuur.

Wij zorgen dat de volledige klantenkeuzes van de kopers tijdig volgens de deadlines van onze ontwikkelaars worden behaald. Het is onze taak om correcte informatie over de mogelijkheden binnen het project nauwkeurig over te brengen naar de klant.

Wij staan in voor een open, duidelijk en eerlijk advies waarbij er discussies worden uitgesloten. Daaruit kunnen dan ook correcte verrekeningen ontstaan die wij als klantenbegeleider bezorgen aan de koper. Wij zijn de connectie tussen de projectontwikkelaar, de aannemer(s) en de kopers. Door onze jaren ervaring en bouwtechnische achtergrond hebben wij een duidelijke visie op uw project. Plannen worden in Auto CAD opgemaakt volgens de wensen en stijl van de opdrachtgever of volgens onze eigen stijl. Kortom: wij zijn het aanspreekpunt en de ondersteuning voor de kopers, zodat het bouwproject op de meest efficiënte manier kan verlopen.

Er wordt bekeken welke mogelijkheden voor het interieur haalbaar zijn binnen het beschikbaar budget.

Klantenbegeleiding residentiële projectontwikkeling

Daarnaast richten wij ook kijk- woningen en appartementen in voor ontwikkelaars en houden wij rekening met het opgegeven budget per entiteit. Wij bespreken uitvoerig hoe de mogelijkheden en kwaliteiten zo goed mogelijk kunnen worden benut binnen de vooropgestelde wensen.  

Er wordt bekeken welke mogelijkheden voor het interieur haalbaar zijn binnen het beschikbaar budget, zodat het maximale resultaat hier uitgehaald kan worden. Het is dan ook onze opdracht om het project van concept tot eindfase perfect af te leveren tot in de fijnste details. Concreet kan u als ontwikkelaar of als algemeen aannemer bij ons terecht voor een volledige ondersteuning van uw bouwprojecten.

Interesse in onze klantenbegeleiding?

Onze realisaties


We-Liv-In interior architects

Kempische kaai 71/0.01
3510 Hasselt

Tel: +32 495 922 761
E-mail: info@we-liv-in.be