C18
Skip to main content

Inrichting van een kijkwoning te Genk


Deze hedendaagse kijkwoning werd volledig ingericht door WE-LIV-IN Interior Architects in opdracht van Matexi. Standaardmeubilair zoals keuken en badkamer werden volledig afgestemd naar het concept “tijdloos en strak”. De keuken in kleuren van wit-zwart gecombineerd met een carrara imitatiesteen is een compacte ruimte waar het eiland centraal staat en het uitnodigend is om de kok gezelschap te houden tijdens het koken.
De spoelbak met kraan is volledig zwart en past in het totaalbeeld van de keuken. De afzuigkap werd volledig geïntegreerd in de zwart geschilderde MDF wand. De keuken werd voorzien van standaardapparatuur zoals koelkast, vaatwasser, elektrisch kookvuur en oven.

Interieurarchitect Genk

Interieur Genk

Wanneer je de leefruimte binnenkomt heb je zicht op een grote vlakke wand die zich er toe leent om een kastenwand te plaatsen. De hoekzetel van Ikea is sober wit waar gekleurde kussens van goud en zwart het geheel gezelliger maken. De salontafel is een ronde cupido in mat zwart metaal met een zwarte glazen tablet, waarop okeren, gouden en zwarte theelichtjes opstaan. De andere kant is voorzien van een grote ruimte. Hier heeft WE-LIV-IN gebruik gemaakt van een replica ronde tulip tafel in carrara en bijhorende stoeltjes, wat ideaal is voor zo een ruimte. Boven de tafef hangt de eye-catcher van de kijkwoning. De lichtarmatuur bevat zwarte bollen met goud, deze kleuren komen ook terug in de tafeldekking. Alles wered tot in de kleinste details met elkaar afgestemd.

binnenhuisarchitect Genk

Kijkwoning Genk

Grote ramen laten volledig zonlicht en natuurzicht binnen. Door het gebruik van een glazen deur in staal wordt de ruimtelijkheid in zijn geheel geoptimaliseerd. Men heeft volledig zicht door de woning heen met het gekozen zwarte lamellensyteem van De Roos interieur. Achter de leefruimte heb je een aparte plek die als leeshoek of bureau kan dienen. Hier werd ook weer rekening gehouden met connectie van binnen naar buiten. In het gehele interieur vind je toetsen van zwart, wit, carrara en goud wat maakt dat het een tijdloze gezellige woning wordt. De verlichting werd gecombineerd met armaturen van Delta Light en Overstock outlet. De woning werd voorzien van een standaarpakket van Niko Homecontrol, dit is een intelligent systeem dat je leven comfortabeler en je huis efficiënter maakt. De volledige benedenverdieping werd voorzien van een 75x75 cm vloertegel, wat niet binnen de standaardprijs valt. Als we naar boven gaan via de inkomhal zie je de strakke eiken Z-trap en de muren werden voorzien van nachtdetectie. Alle muren zijn strak wit, wat deze woning een zeer tijdloos karakter geeft. De 2 slaapkamers werden ingericht met wit meubilair van Ikea en op de bedden kan je tijdloze beige en grijze bedlinnen terugvinden. De kinderslaapkamer hebben we helemaal anders aangepakt, hier vind je verschillende warme kleuren terug samen in één ruimte. De witte hoogslaper staat centraal in de ruimte. Op de bovenverdieping werd voor een standaard warmgrijs laminaat gekozen.

Matexi Genk

We-liv-in Genk

Interesse in onze totaalprojecten?


We-Liv-In interior architects

Kempische kaai 71/0.01
3510 Hasselt

Tel: +32 495 922 761
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.