C18
Skip to main content

Luxueze master bedroom en tienerbadkamer


We-LIV-IN kreeg de opdracht om een totaal renovatie te realiseren , het optimaliseren van een luxueuze master bedroom en tiener badkamer.
Door het wegnemen van enkele wanden op het gelijkvloers ontstaat er een groot vertrek.
De twee ruimtes, bad – en slaapkamer lopen weliswaar over in elkaar, maar worden toch subtiel afgesloten door een glazen schuifdeur, om ervoor te zorgen dat het slaapgedeelte geluidloos en vochtvrij afgesloten werd.

interieurarchitect Hasselt

De Luxueuze badkamer is uitgerust met een ruime inloopdouche in combinatie van een natuurstenen toilet tafel, met daarboven een spiegelkast die de badkamer doet verruimen. Het lavabomeubel , volledig gemaakt op maat met twee uitloopkranen in de wand , werden volledig tot op de cm uitgelijnd met het binnen schrijnwerk. De badkamer licht tussen de slaapkamer en de dressing in. De dressing is dan ook de eerste ruimte waar dat je binnenloopt, de strakke zwarte hangrepen zorgen voor één geheel in combinatie met de donker bruine deurbladen en lichte houten vloer parket.

interieurarchitect Hasselt

Zeker werd er rekening gehouden met een oog op de details, de keramische vloer – en wandtegels werden uitgelijnd en de hoeken op 45° in verstek geplaatst, zonder te werken met lelijke hoek profielen. Zwart was dan ook de kleur die subtiel terug komt in het interieur algemeen , zwart kraanwerk, zwarte omlijsting van de glazen douche wand, zwarte handgrepen en als laatste de zwarte verlichting zorgen voor het geheel.

interieurarchitect Hasselt

Verder loopt men dan van de badkamer in de slaapkamer waar dat er een prachtige wandkast volledig op maat werd bedacht. De ruggen werden voorzien van natuursteen en verticale ledverlichting, de bed omkasting werd dan ook volledig als één geheel verwerkt. Lichte parket en gouden pendels zorgen voor een rustgevende ambiance in de slaapkamer. Wanneer men S ’ochtends vertrekt van uit de slaapkamer naar de badkamer komt men een sfeer van gemoedsrust tegen, tijdloze en serene materialen werden gebruikt en komen dan ook volledig tot zijn recht. De luxueuze toilet tafel is dan ook hier de Eye – catcher in dit project. Het volledig op maat gemaakte natuurstenen tablet, is dan ook opklapbaar gemaakt naast de twee wastafels. Het maquilleren wordt dan ook een feest voor onze opdrachtgeefster. Een grote binnen lade met verdeling zorgt er dan ook voor dat de schoonheid producten gestructureerd een plaatsje hebben.

interieurarchitect Hasselt

Op de boven verdieping werd er ook gedacht aan de kinderen, een ruime douche, toilet en twee wastafels in natuursteen mochten hier dan ook niet ontbreken.
Dezelfde materialen werden doorgetrokken om een éénheid te creëren in huis.

interieurarchitect Hasselt

Een volledig totaalplaatje volgens de wensen van de klant !

Interesse in onze totaalprojecten?


We-Liv-In interior architects

Kempische kaai 71/0.01
3510 Hasselt

Tel: +32 495 922 761
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.