C18
Skip to main content

De Distillerie


Distillerie

De Distillerie is een project met 16 wooneenheden en een uitzonderlijk buurtgevoel. De voormalige stokerij van Snyers vormt een authentiek en gezellig kader voor deze eigenzinnige woningen. Je geniet van alle rust en privacy in je ruime woning of appartement, maar ook van alle voordelen van gemeenschappelijk wonen. Als bewoner maak je naar hartenlust gebruik van de gedeelde parktuin met prieeltje, het gemeenschappelijk overdekt tuinterras, de toffe speelhoek en de grote fietsenstalling.

Op zoek naar vastgoed als investering of voor eigen gebruik met een ietsje meer? Een perfecte locatie waar jij je thuis kan voelen, dan is de Distillerie echt iets voor jou !

interieurarchitect

Historische site met parktuin
Bij de renovatie van het hoofdgebouw van de oude distilleerderij Snyers wordt veel aandacht besteed aan de originele voetafdruk uit ca. 1900. De karakteristieke elementen blijven daarbij zoveel mogelijk behouden. De twee bijgebouwen worden opgetrokken in dezelfde stijl als het hoofdgebouw, maar met een eigentijdse insteek. De vroegere binnenkoer herleeft als ontmoetingsplaats voor de bewoners, en vormt een praktische doorsteek naar een sfeervol park met alle ruimte om voluit te genieten van de natuur.

binnenhuisarchitect

interieurarchitect

Energetisch geoptimaliseerd
De Distillerie blaast de historische site nieuw leven in volgens de huidige energienormen. De site is losgekoppeld van het gasnetwerk. Elke wooneenheid beschikt over een eigen warmtepomp. De aanwezige zonnepanelen benutten de zon optimaal als natuurlijke energiebron. Op die manier blijft de energetische voetafdruk minimaal. Dankzij het E-peil van 30 geniet je gedurende 5 jaar van een vermindering van 50% op de onroerende voorheffing.

binnenhuisarchitect

binnenhuisarchitect Hasselt

Interesse in onze klantenbegeleiding?

Onze realisaties


We-Liv-In interior architects

Kempische kaai 71/0.01
3510 Hasselt

Tel: +32 495 922 761
E-mail: info@we-liv-in.be