Skip to main content

De Brouwerij


Brouwmeester

Op zoek naar vastgoed als investering of voor eigen gebruik met een ietsje meer? Een perfecte locatie waar jij je thuis kan voelen, dan is Wechter Brouwmeester echt iets voor jou! De loodsen van de voormalige brouwerij Jack-Op in Werchter krijgen een nieuwe bestemming. City real estate realiseren er de nieuwe woonbuurt 'Brouwmeester'.

Het aanbod
Het nieuwbouwproject omvat 46 moderne appartementen, twee woningen en een commerciële ruimte rond een grote, publieke binnentuin. In het najaar van 2021 start de bouw van het eerste gebouw, ‘Mout’. De twee andere gebouwen werden gedoopt tot ‘Hop’ en ‘Gerst’, en zullen volgend op ‘Mout’ worden opgetrokken.

BEN-project
Er is ook gekozen om de woonheden Bijna Energie Neutraal (BEN) te bouwen. Zo zijn er warmtepompen en zonnepanelen voorzien, net als vloerverwarming, thermisch isolerende beglazing en een hoogwaardig ventilatiesysteem. Dat alles maakt wonen in Brouwmeester uiterst energiezuinig. Wij werken mee aan dit uitdagende project, in samenwerking met City real estate for real people!

Brouwmeester

Interesse in onze klantenbegeleiding?

Onze realisaties


We-Liv-In interior architects

Kempische kaai 71/0.01
3510 Hasselt

Tel: +32 495 922 761
E-mail: info@we-liv-in.be