Indrukwekkend wonen in het hart van Hasselt


Bonnefant Hasselt

In het hart van Hasselt verbaast een bebouwing omgeven door groen. De Bonnefant, omgeven door binnentuinen met een extra groene beleving. De wereld opent zich pas helemaal wanneer we de voordeur van de inkomhal openen. Vervolgens bedienen we de lift tot boven, waardat we de uitnodigende inkom tot het groene terras zien, die de grens tussen binnen en buiten vervagen.

De open terrassen van groene oase waar rust, ontspanning en comfort centraal zijn, kijkt men over de skyline van Hasselt.

Via de inkomhal van de Penthouse met vestiaire. zien we een transparante afbakening van zwart smeedwerk in een dubbel draaiende deur. Dit geheel van inkomsas geeft het gevoel van extra luchtigheid en het overweldigende uitzicht op de skyline van Hasselt die uitnodigend is naar de leefruimte. De keuken en zithoek lopen hierin door met rechtstreeks contact tussen binnen en buiten. Niet enkel de natuurparket en grote tegels zijn een constante. Maar ook de tv-wand met bruine fineer in combinatie van natuursteen, vult de hele lengte van de zithoek op met geïntegreerd buro.

Bonnefant Hasselt

Ook voor het keukeneiland, de eyecatcher in de leefruimte werd voorzien van ronde vormen. De combinatie van lichte gekleurde materialen zoals, dolphin grey, wit, brons en ceppo zijn de ideale mix tussen ruimtelijkheid en comfort. Er werd een pop-up afzuigkap voorzien met een afgeronde toog, waar het hele gezin aan kan plaatsnemen. Met de combinatie van een hele assortiment van hoogwaardige keukentoestellen, hebben de bewoners alle cullinaire mogelijkheden binnen handbereik. Detail van lattenwerk, brons en ceppo geeft de keuken een high ending gevoel. Een keuken die je niet elke dag ziet.

Bonnefant Hasselt

Bonnefant Hasselt

De tweede eyecatcher in dit concept is de master bedroom. Zo baad deze in het licht uitkijkende op het buiten terras met oase van groen. De schuifdeur brengt openheid tussen het slaapgedeelte, de doorloopdressing en badkamer. Men heeft hier niet alleen gedacht aan de uitstraling van de penthouse maar ook aan de functionaliteit en veel opbergruimte. De combinatie van natuureik en carrara geven de badkamer een gezellig gevoel. Een apart bad, douche met toilet waren een must voor de bewoners. Enkele toetsen van zwarte vola accenten komen telkens terug.

Bonnefant Hasselt

Een stijlvolle douchekamer voor de twee aparte slaapkamers werd volbracht naar wens van de klant. Alsook werd er in de nachthal extra opbergruimte geceeërd welk in dezelfde stijl werd doorgetrokken. Hierin kan je dezelfde materialen terug vinden als in de Master bathroom. Dit om eenvoud en rust te creëren. De discrete tijdloze stijl geeft bovendien alle ruimte aan de interieuraccenten die de bewoners kozen. De fijne samenwerking tussen onze opdrachtgever en WE-LIV-IN is voor ons volledig geslaagd. Wij wensen de bewoners dan ook veel interieurgenot toe in dit indrukwekkend project te Hasselt.

Bonnefant Hasselt


We-Liv-In interior architects

Tel: +32 495 922 761
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Copyright © we-liv-in.be | Privacy Policy | Cookie Policy | Website by It's me