Een hedendaags open gevoel in Sint-Truiden


Deze eigentijdse woning te Hoepertingen werd volledig gerenoveerd door WE-LIV-IN Interior Architects. 
De opdrachtgevers droomden van een open volume, waar volledig zicht naar buiten en een centrale gashaard rond het gezinsleven afspeelt. Met dit gegeven ging WE-LIV-IN aan het werk en na een goed doordacht ontwerp werd het resultaat al snel bereikt. Door het kiezen voor hout in combinatie met stijlvolle grijs–roest kleuren en een toevoeging van zwarte en witte accenten, kreeg deze woning op slag het gevraagde effect. De stalen deur is een eyecatcher van fijn lijnenspel contrasterend tegen de ruime witte vestiairekast en de subtiele verlichting in de inkomhal. Het interieur werd volledig op maat gemaakt tot in de kleinste details naar de wensen van de opdrachtgever. Door gebruik te maken van hoogwaardige donkerbruine fineer, werd de houtnerfstructuur zo gekozen om een repeterend patroon te bekomen. Dit geheel werd met mat wit lakwerk gecombineerd, wat zorgt voor een rustig en strak totaaleffect. Het subtiel gekozen kleurenpalet van materialen werd voor heel het ontwerp toegepast en brengt een totale eenheid in de woning. WE-LIV-IN Interior architects restaureerde de bestaande eetkamertafel met stoelen en combineerde deze met nieuwe meubels in roestbruin en met houten lamellen, om zo een gezellig maar toch strak geheel te creëren.

interieur vierkantshoeve

interieur vierkantshoeve

interieur vierkantshoeve

We liv in interior architect

We liv in interior architect


We-Liv-In interior architects

Waterlozestraat 20
3511 Stokrooie BELGIË

Contact

Tel: +32 495 922 761
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Copyright © we-liv-in.be | Privacy Policy | Cookie Policy | Website by It's me