Grandioos ruimtelijk gevoel op een minimale oppervlakte in Tienen


WE-LIV-IN Interior Architects ging op zoek naar het daglicht en bracht rust en ruimtelijkheid in dit ontwerp te Tienen. De indeling van deze rijwoning was typisch met verschillende achter elkaar liggende vertrekken, somber en donker. Enkel het raam in de voorgevel en het grote schuifraam in de achtergevel waren bruikbare elementen die een belangrijke rol speelden om meer licht binnen te brengen. WE-LIV-IN wijzigde de binnenstructuur. De donkere ruimtes werden omgevormd tot een open en heldere gelijkvloers met een grandioos ruimtelijk gevoel. De gang, die ruimte biedt aan het toilet en de trap, leidt naar de leefruimte. Centraal in deze ruimte staat een tv-wand met ingebouwde vestiaire en een gashaard. De leefruimte vormt een geheel met de keuken met kookeiland en eettafel. In een lange witte kastenwand tussen de keuken en de bureau zitten de bergruimte en technieken volledig weggewerkt. Wat wel een mooie oplossing was om het geheel ruimtelijker te maken. De berging wordt in deze smalle rijwoning bovendien volledig benut: schoenen- en boekenkast, technieken en extra bergruimte zitten er allemaal in verwerkt. Alle binnenmeubilair werd door WE-LIV-IN Interieurarchitecten tot in de kleinste details besproken en ontworpen. Voor de op maat gemaakte meubels werd gekozen voor natuurlijke materialen, zoals mat wit, lakwerk, zwart- en natuureik in combinatie met carrara natuursteen. Het geheel komt volledig tot zijn recht door de keuze voor sobere en tijdloze kleuren en materialen.

interieurarchitect Hasselt

Binnenhuisarchitect Tienen

Interieur Tienen

De verlichting brengt karakter in het interieur. Zowel de zwarte cilinders als de inbouwspotjes accentueren de ruimte. Ze zijn gebaseerd op lichtvlekken. Enkel boven de zitruimte werd gekozen voor een zwarte pendelverlichting. Het is de eyecatcher in de grote open ruimte. Een strakke sofa in een neutraal grijze stof met structuur zorgt voor sfeer en gezelligheid in de leefruimte. De salon- en bijzettafeltjes van de WE-LIV-IN meubellijn maken het geheel af. Soberheid was een aandachtspunt in deze opdracht. Hoe soberder het interieur, hoe groter het gevoel van ruimte. De vraag naar veel opbergruimte werd, met de vele inbouwkasten en wandmeubels, volledig beantwoord.

Dankzij een luisterend oor, een goede begeleiding en een strikte planning werden de werken in een tijdspanne van drie maanden uitgevoerd binnen het aangegeven budget.  WE-LIV-IN Interior architects leverde een geslaagd ontwerp af aan een tevreden klant. Wij wensen onze klanten nog heel veel woonplezier in hun volledig getransformeerde renovatiewoning te Tienen.


We-Liv-In interior architects

Waterlozestraat 20
3511 Stokrooie BELGIË

Contact

Tel: +32 495 922 761
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Copyright © we-liv-in.be | Privacy Policy | Cookie Policy | Website by It's me