Een hedendaags open gevoel in Sint-Truiden

Interieur vierkantshoeve

Deze eigentijdse woning te Hoepertingen werd volledig gerenoveerd door WE-LIV-IN Interior Architects. 


De opdrachtgevers droomden van een open volume, waardat volledig zicht naar buiten en een gashaard centraal rond het gezinsleven afspeelt. Met dit gegeven ging WE-LIV-IN aan het werk en na een goed doordacht ontwerp werd het resultaat al snel gemaakt.

interieur vierkantshoeve

De opdrachtgevers droomden van een open volume, waar volledig zicht naar buiten en een gashaard centraal rond het gezinsleven afspeelt. Met dit gegeven ging WE-LIV-IN aan het werk en na een goed doordacht ontwerp werd het resultaat al snel gemaakt. Door het kiezen voor hout in combinatie met een stijlvolle grijs–roest kleurenkeuze en een toevoeging van zwart en witte accenten, kreeg deze woning op slag het gevraagde effect. De stalen deur is een eyecatcher van fijn lijnenspel contrasterend tegen de ruime witte vestiairekast en de subtiele verlichting in de inkomhal.

interieur vierkantshoeve

Het interieur is volledig op maat gemaakt tot in de kleinste details naar de wensen van de opdrachtgever, door gebruik te maken van hoogwaardige donkerbruine fineer, werd de houtnerfstructuur zo gekozen om een repeterend patroon tot zijn recht te laten komen. Dit geheel werd met mat wit lakwerk gecombineerd wat zorgt voor een rustig en strak totaaleffect.

interieur vierkantshoeve

Het subtiele gekozen kleurenpalet van materialen werd voor heel het ontwerp toegepast en brengt een totale eenheid in de woning. WE-LIV-IN Interior architects restaureerde de bestaande eetkamertafel met stoelen en combineerde deze met nieuwe meubels in roestbruin en houten lamellen, om zo een gezellig maar toch strak geheel te creëren.

We liv in interior architect

 

We liv in interior architect

 

 

                                                                                                                             


WE-LIV-IN

Waterlozestraat 20
3511 Stokrooie BELGIË

CONTACT

Tel: +32 495 922 761
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Copyright © we-liv-in.be | Privacy Policy | Cookie Policy | Website by It's me