Van 19de eeuwse herenhuis naar luxe studentenkoten te Hasselt

Luxe Studentenkoten Hasselt

17 luxe studenten koten die uitstraling hebben , functioneel en compact renovatieproject in het hartje van Hasselt.

Er zijn slechts twee kamers hetzelfde, wit, zwart en houttinten zetten er de toon. Van de originele indeling van het oude herenhuis, ooit ingericht als kantoorgebouw, blijft nog weinig over. Het statige pand werd omgebouwd tot een studentenkot, waar studenten zich vooral thuis moeten voelen. Als het alleen aan hun kot zou liggen, zullen veel studenten met glans slagen.

Luxe Studentenkoten Hasselt

 

Deze luxekoten , de ligging, vlak bij het station en op wandelafstand van de binnenstad, is perfect. De opdrachtgever schakelde WE-LIV-IN interior architects in om er een echt droomkot van te maken. Belangrijk was dat we voldoende ruime kamers konden inrichten. Daarnaast hebben we gezorgd voor afwisseling, er zijn slechts twee kamers die dezelfde inrichting hebben. De kamers zijn zeer luxueus ingericht en voorzien van alle comfort. Onder het dak werd zelfs een studio voor twee personen ingericht . Om ruimte te creëren werden slimme oplossingen gezocht, zoals een mezzanine boven de doucheruimtes, het zijn de geschikte slaapruimtes .

 

Luxe Studentenkoten Hasselt

 

In andere kamers werden stapelbedden ingericht met boven het bed en beneden een bureauruimte . In alle kamers heeft WE-LIV-IN bovendien maatkasten op maat van de kamer ontworpen, zodat de student ook voldoende opbergruimte heeft. Behalve ruimte is ook licht heel belangrijk, zeker voor de kamers aan de achterzijde, waar de gevel opengetrokken is met grote ramen.

 

Luxe Studentenkoten Hasselt

 

WE-LIV-IN interieurarchitecten heeft gekozen voor witte ruimtes en wit maatmeubilair, niet enkel om de ruimte te vergroten, maar ook een voldoende licht te creëren. Er is een speelse verlichting voorzien met zwarte hanglampen, het zwarte en witte komt bovendien overal terug in het project. Dit is ook te zien in de trappenhal, binnendeuren zijn voorzien van zwart deurbeslag waarbij de trap een strakke zwarte leuning heeft. Met dit contrast creëer je een strak modern interieur.

 

Luxe Studentenkoten Hasselt

 

In de kelderverdieping is een gezamenlijke keuken ingericht waar dat de zwart wit contrasten terugkomen. Strakke hanglampen gecombineerd met kleurrijke krukjes en keukenbenodigdheden geven de keuken een gezellige toets.

 

Luxe Studentenkoten Hasselt

 

 


WE-LIV-IN

Waterlozestraat 20
3511 Stokrooie BELGIË

CONTACT

Tel: +32 495 922 761
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Copyright © we-liv-in.be | Privacy Policy | Cookie Policy | Website by It's me