Grandioos ruimtelijk gevoel op een minimale oppervlakte in Tienen

 

WE-LIV-IN Interior Architects ging op zoek naar het daglicht en bracht rust en ruimtelijkheid in dit ontwerp te Tienen. De indeling van deze rijwoning was somber en donker, de indeling typisch met verschillende achter elkaar liggende vertrekken. Enkel het raam aan de voorgevel en het grote schuifraam in de achtergevel, waren de bruikbare elementen die hier een rol in speelden om meer licht binnen te brengen.

interieurarchitect Hasselt

WE-LIV-IN Interior Architects ging op zoek naar het daglicht en bracht rust en ruimtelijkheid in dit ontwerp te Tienen. De indeling van deze rijwoning was somber en donker, de indeling typisch met verschillende achter elkaar liggende vertrekken. Enkel het raam aan de voorgevel en het grote schuifraam in de achtergevel, waren de bruikbare elementen die hier een rol in speelden om meer licht binnen te brengen.

WE-LIV-IN wijzigde de binnenstructuur. De donkere ruimtes vormden we om tot een open en helder gelijkvloers met een grandioos ruimtelijk gevoel. Voordien stapte je via de smalle inkomhal de woning binnen.

Binnenhuisarchitect Tienen

De gang, die ruimte biedt aan het toilet en de trap, leidde naar de leefruimte. Centraal in deze ruimte stond een vestiaire-tv wand en een gashaard. De leefruimte vormde een geheel met de keuken met kookeiland en tafel. In een lange witte kastenwand tussen de keuken en het bureau zaten de berging en technieken volledig weggewerkt. Wat wel een mooie oplossing was om het geheel ruimtelijker te maken. De bergruimte was in deze smalle rijwoning bovendien volledig benut: schoenen-boekenkast, technieken en extra berging zaten er allemaal in. Alle binnenmeubilair is door WE-LIV-IN Interieurarchitecten tot in de kleinste details besproken en ontworpen. Voor de op maat gemaakte meubels is gekozen voor natuurlijke materialen, zoals wit mat lakwerk, zwart- en natuureik in combinatie met carrara natuursteen. Het geheel komt volledig tot zijn recht door de keuze voor sobere en tijdlozen kleuren en materialen.

Interieur Tienen

De verlichting brengt karakter in het interieur. Zowel de zwarte cilinders als de inbouwspotjes accentueren de ruimte eronder. Ze zijn gebaseerd op lichtvlekken. Enkel boven de zitruimte is gekozen voor een zwarte pendelverlichting. Het is de eyecatcher in de grote open ruimte. Een strakke sofa in een neutraal grijze stof met structuur zorgt voor sfeeren gezelligheid in de leefruimte. De salon- en bijzettafeltjes van de WE-LIV-IN meubellijn maken het geheel af. Soberheid was een aandachtspunt in deze opdracht. Hoe soberder het interieur, des te groter het gevoel van ruimte. De vraag naar veel opbergruimte is, met de vele inbouwkasten en wandmeubels, volledig beantwoord.

 

Dankzij een luisterend oor, een goede begeleiding, een strikte planning waarbij de werken in een tijspanne van drie maanden uitgevoerd werden en dit alles binnen het aangegeven budget, leverde WE-LIV-IN Interior architects van Sint-Truiden, een geslaagd ontwerp af aan een tevreden klant. Wij wensen onze klanten nog heel veel woonplezier in hun volledig getransformeerde renovatiewoning te Tienen.


WE-LIV-IN

Waterlozestraat 20
3511 Stokrooie BELGIË

CONTACT

Tel: +32 495 922 761
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Copyright © we-liv-in.be   |   Website by It's me