Nieuwe start, nieuw huis, strak Scandinavisch wonen in Landen

Sophie zocht een knusse woning in Waasmond voor haar en haar twee dochters. Voorwaarden: elk een eigen slaapkamer, speelruimte en een niet te hoge prijs. Zo kon ze meteen het interieur aanpakken en inrichten naar haar smaak. Enkele maandengeleden verhuisden ze naar hun nieuwe woning in Landen. Toevallig botste Sophie op een huis in Waasmont Landen.Dat Sophie het huis volledig kon inrichten volgens haar smaak, was een pluspunt.

Om de ruimtes te benutten, schakelde zij interieurarchitect Wendy Camberlin van Sint-Truiden in. "Ik zag eerder werk van WE-LIV-IN in de Sjiek. Ik was helemaal weg van de studentenkoten die ze in Hasselt inrichtte. Dit is mijn stijl: sober, wit, wat hout; een beetje Scandinavisch."

Sophie wilde niet met haar kinderen in een bouwwerf wonen, dus ze verhuisden pas toen de interieurarchitect klaar was. Er was de opvallende trap in het midden van de ruimte, daar moesten we rekening mee houden. Wat ik vooral wilde was veel bergruimte en een gemakkelijk te onderhouden interieur. Niet enkel tekende WE-LIV-IN interior architects een grote kastenwand in de eetkamer, ook het televisiemeubel telt heel wat kasten. Ze zitten nog altijd niet volledig vol en dat is een goed teken, lacht Sophie.

scandinavisch interieur

GOEDKOOP & DESIGN

De interieurarchitecte hielp ook een handje bij de keuze van gordijnen en behang. Mijn interieur is eerder sober, zonder al te veel kleur. Hier en daar kom je een paar accenten tegen, zoals in de schaaltjes van Hay en de kussens in de zetel. Ik ben een heel rustig persoon. Mijn interieur weerspiegelt volledig mijn persoonlijkheid wat WE-LIV-IN volledig heeft omgezet in de woning. De tafel is het middelpunt van de leefruimte en volledig op maat gemaakt.De kinderen moesten elk hun eigen kamer hebben. ze vinden het fantastisch om via een trapje in bed te kruipen. Er moest ook een bureau zijn die op maat gemaakt perfect onder het schuine dak past.

 

scandinavisch architect

 

interieurarchitect scandinavisch

 INTERIEURARCHITECTE AAN HET WOORD

Deze woning in Landen beantwoordt volledig aan de vraag van de opdrachtgever wat resulteert in een gehele Scandinavische sfeer. Er werd gebruik gemaakt van warme materialen die ook nog eens duurzaam zijn. De Scandinavische sfeer straalt een puurheid uit van rust, de meubels zijn door ons ontworpen en stralen een vakmanschap en tijdloosheid uit volledig op maat.

De basiskleur van dit interieur is wit, wit is een kleur die perfect te combineren is met ieder andere kleur of houtsoort. In de leefruimte is er een accentmuur gekozen met grijsbruine tinten om de ruimte een warme look te geven. Op de slaapkamer is er een combinatie gemaakt van wit met pasteltinten en natuureik.De kinderslaapkamer is zo ontworpen als een soort van doos in een doos, bij het binnenkomen is er een dressing die je doorloopt waarboven een bed op maat is gemaakt.

Dit concept is zo als het ware in de slaapkamer geplaatst, dat men nog een optimaal ruimtelijk gevoel behoudt. Om de gehele ruimtes warm aan te kleden, werd er gebruik gemaakt van warme stoffen in pastelkleuren en verschillende vachten. Dit was een zeer fijne opdracht en het doet ons plezier om Sophie en haar twee kinderen zo gelukkig te zien. Wij wensen hen een mooie nieuwe start van woonplezier en dat hun nieuw huis een warme thuis mag zijn in Waasmond.

Wendy Camberlin


WE-LIV-IN

Waterlozestraat 20
3511 Stokrooie BELGIË

CONTACT

Tel: +32 495 922 761
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Copyright © we-liv-in.be   |   Website by It's me