Klantenbegeleiding en inrichting van kijk-woningen en appartementen voor residentiële vastgoedprojecten

De dag van vandaag hebben projectontwikkelaars nood aan klantenbegeleiding om hun zorgen uit handen te nemen.
 
Wij begeleiden de klanten van onze projectontwikkelaars en adviseren hen met de indeling van hun appartement, het maken van materiaalkeuzes, staan hen bij voor de controle van technieken, elektriciteit en sanitair.

Plannen worden opgemaakt volgens de wensen en stijl van de opdrachtgever of volgens onze eigen stijl in Autocad.
Wij tekenen alles uit enerzijds de technieken elektriciteit, sanitair en anderzijds de plafond-, vloer-, wanden- en meubelplannen voor het project.
Wij volgen het project indien gewenst op van RBWD fase tot definitieve oplevering.
Wij richten kijk-woning of appartementen in voor ontwikkelaars en houden rekening met het gewenste opgegeven budget.

Bekijk onderstaand enkele referenties:

Nieuwbouwcomplex met kantoren en 2 penthouses te Zonhoven

Op zoek naar een nieuw kantoor of een prachtig penthouse? Laat je verleiden door de moderne architectuur van project EIK29 op een boogscheut van het centrum van Zonhoven. Dit standingvol gebouw in het hartje van Limburg heeft een toplocatie door een goede bereikbaarheid via de E314 en de Noord-Zuid verbinding.

Antwerp Tower 2

De kantoren van 200 tot 460 m² geven een open en ruim gevoel, wat een aangename werkomgeving creëert. Met het uniek zicht en voldoende parkeergelegenheid boven- en ondergronds voelen bezoekers zich meteen welkom. De beide penthouses hebben grote terrassen en zijn georiënteerd met oog op rust en maximale privacy. Ideaal om te genieten op je terras en volledig tot rust te komen. 

Lees verder

Antwerp Tower

“Antwerp Tower,  een project van Matexi Projects nv, het mooiste zicht van 't stad”
Op zoek naar vastgoed als investering of voor eigen gebruik met een ietsje meer? Een perfecte locatie waar jij je thuis kan voelen? Dan is ANTWERP TOWER echt iets voor jou! Wil je wonen op een iconische plek die zelfs geen adres nodig heeft? Dat kan in Antwerp Tower. De hertekende toren vormt zowel letterlijk als figuurlijk een hoogtepunt: 240 luxe nieuwbouwappartementen en penthouses, met een uniek uitzicht zonder inkijk. Tijdloos elegant en toch stijlvol eigentijds. Een baken van rust midden in het centrum van Antwerpen. Vlakbij het autovrije Operaplein en de winkels van de Meir, op twee stappen van de rest van de wereld. Wij werken mee aan de klantenbegeleiding in dit uitdagende project.

Antwerp Tower 2

De Bonnefant een culturele facelift voor stad Hasselt

Op zoek naar vastgoed als investering of voor eigen gebruik met een ietsje meer? Op een perfecte locatie waar jij je thuis kan voelen? Dan is DE BONNEFANT echt iets voor jou! Wonen in het centrum van de stad. Bij dit project leven alle generaties onder één dak in de verschillende (loft)appartementen, sky houses, studentenkamers en assistentenwoningen. Met de gemeenschappelijke binnentuinen, knappe inkomhal en leuke horecazaakjes creëert De Bonnefant een echte community tussen de bewoners zodat verschillende generaties elkaar weer leren kennen. Wij begeleiden jou doorheen het gehele traject vanaf de aankoop tot en met de oplevering.

Trichterpoort de toegangspoort naar de stad Hasselt, het groen en de zon

Op zoek naar vastgoed als investering of voor eigen gebruik met een ietsje meer? Op een perfecte locatie waar jij je thuis kan voelen? Dan is TRICHTERPOORT in Hasselt echt iets voor jou! Aan de Maastrichtersteenweg in Hasselt verrijzen binnenkort 20 moderne appartementen. Toekomstige bewoners kunnen hier genieten van een groene en rustige omgeving dicht bij de stad. De ruime terassen zijn allemaal zuidgeoriënteerd zodat je optimaal kan genieten van je ochtendkoffie of avondwijntje in de zon. Je kan je eigen appartement indelen naar je eigen woonwensen en daar helpen wij jou graag verder mee. Wij begeleiden je doorheen het gehele traject vanaf de aankoop tot en met de oplevering.

Bree & Breugel een plek om thuis te komen en te genieten van het goede leven

Op zoek naar vastgoed als investering of voor eigen gebruik met een ietsje meer? Op een perfecte locatie waar jij je thuis kan voelen, dan is BREE & BREUGEL echt iets voor jou! Dit project van 20 appartementen gelegen op de hoek van de Breestraat en de Breughellaan in Hasselt, gaat voor residentieel, groen, veel daglicht,  upscale en ontspanning. Je kan je appartement naar eigen wensen indelen en daar helpen wij je graag verder mee. Wij begeleiden je doorheen het gehele traject vanaf de aankoop tot en met de oplevering.

Hastrid maakt aangenaam wonen in de binnenstad van Hasselt mogelijk

Op zoek naar vastgoed als investering of voor eigen gebruik met een ietsje meer? Op een perfecte locatie waar jij je thuis kan voelen, dan is HASTRID echt iets voor jou! Rustig wonen in het groen maar toch dicht bij alles. Hastrid is een uniek nieuwbouwproject van 60 appartementen gelegen naast de Koningin Astridlaan, op de voormalige KBC kantoren. Alle appartementen hebben een terras en toegang tot een collectieve stadstuin. Je kan je appartement naar eigen wensen indelen en daar helpen wij je graag verder mee. Wij begeleiden je doorheen het gehele traject vanaf de aankoop tot en met de oplevering.


WE-LIV-IN

Waterlozestraat 20
3511 Stokrooie BELGIË

CONTACT

Tel: +32 495 922 761
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Copyright © we-liv-in.be | Privacy Policy | Cookie Policy | Website by It's me