Tijdloos wonen met een luxueuze afwerking

binnenhuisarchitect Hasselt

Gelijktijdig met hun architect namen de bewoners van deze nieuwbouwwoning WE-LIV-IN Interior architects onder de arm. Terwijl de architect instond voor het ontwerp van de woning ontfermde de interieurarchitect van WE-LIV-IN zich uitvoerig over de indeling van de woning. Er werd niets aan het toeval overgelaten. Het gehele project werd zeer doordacht ontworpen met oog voor functionaliteit en eenvoud. Het verhaal klopt, tot in de kleinste details.

Lees verder

Eigentijdse villa uit de jaren 70

 

01 interieur design

Deze eigentijdse villa uit de jaren 70 werd door WE-LIV-IN in een nieuw ontwerp gegoten. Door middel van een aantal ruimtelijke ingrepen kon deze woning verbouwd worden tot een modern en tijdloos familiehuis. Het doel was de villa een eigentijds karakter te geven zonder afbreuk te doen aan de originele architectuur. De voorkant van deze villa bevindt zich een twintigtal meter van de straatkant, privacy genoeg dus met deze voortuin en oprit. Het totale renovatieproject stond onder leiding van WE-LIV-IN Interior Architects die niet alleen het architecturale concept met de binneninrichting maar ook de totale aanneming van A tot Z en coördinatie voor zich nam.

Lees verder

Van mechanische maalderij tot dierenartspraktijk

interieur dierenartspraktijk

 

De familie Herbots gaf WE-LIV-IN Interior Architects uit Hasselt en Sint–Truiden de opdracht om hun praktijk in Velm volledig om te toveren tot een eigentijds geheel, maar met een knipoog naar de duivensport die de familie al decennia lang beoefent. Het project in Sint-Truiden startte met een opmeting om zo de ruimte her in te delen. Een open ruimtelijk gevoel met toch voldoende privacy was één van de vereisten. Het onthaal en de praktijk werden van elkaar gescheiden door een glazen wand met draaideuren en een centraal geplaatste kastenwand.

Lees verder

Grandioos ruimtelijk gevoel op een minimale oppervlakte in Tienen

interieur architect Hasselt

 

WE-LIV-IN Interior Architects ging op zoek naar het daglicht en bracht rust en ruimtelijkheid in dit ontwerp te Tienen. De indeling van deze rijwoning was typisch met verschillende achter elkaar liggende vertrekken, somber en donker. Enkel het raam in de voorgevel en het grote schuifraam in de achtergevel waren bruikbare elementen die een belangrijke rol speelden om meer licht binnen te brengen.

Lees verder

Open loftgevoel in hartje Hasselt

Interieurarchitect Hasselt

Enkele maanden geleden werd WE-LIV-IN Interior Architects gecontacteerd door Agna en Sven, wonende in het hartje van Hasselt. De vraag was om in hun duplex appartement meer licht, gezelligheid, opbergruimte en een ruimtelijker gevoel te brengen. Het was dus belangrijk dat de ruimte volledig open getrokken werd, zodat de connectie van binnen naar buiten en omgekeerd tot zijn recht kwam. "Architectuur en interieur tot één brengen" is voor ons zeer belangrijk en dus volledig geslaagd.

Lees verder

Nieuwe start, nieuw huis, strak Scandinavisch wonen in Landen

interieur architect scandinavisch wonen

Sophie zocht een knusse woning in Waasmond voor haar en haar twee dochters. Voorwaarden: elk een eigen slaapkamer en een speelruimte aan een niet te hoge prijs. Enkele maanden geleden verhuisden ze naar hun nieuwe woning in Landen. Toevallig botste Sophie op een huis in Waasmont Landen. Dat ze het huis volledig kon inrichten naar haar smaak was een groot pluspunt.

Om de ruimtes goed te benutten, schakelde ze interieurarchitect Wendy Camberlin van Sint-Truiden in. Sophie: "Ik zag eerder werk van WE-LIV-IN in de Sjiek. Ik was helemaal weg van de studentenkoten die ze in Hasselt inrichtte. Dit is mijn stijl: sober, wit en wat hout; een beetje Scandinavisch."

Sophie wilde niet met haar kinderen in een bouwwerf wonen, dus ze verhuisden pas toen de interieurarchitect klaar was. Er was de opvallende trap in het midden van de ruimte, daar moest rekening mee gehouden worden bij de inrichting. De focus moest liggen op veel bergruimte en een gemakkelijk te onderhouden interieur. Niet enkel tekende WE-LIV-IN interior architects een grote kastenwand in de eetkamer, ook het tv-meubel telt heel wat kasten. "Ze zitten nog altijd niet volledig vol en dat is een goed teken", lacht Sophie.

Lees verder

Renovatie van een 17de eeuwse stadswoning in Borgloon

Interieur architect Borgloon

In het centrum van Borgloon werden heel wat stadszichten en woningen beschermd. WE-LIV-IN, binnenhuisarchitect te Hasselt, werkte aan dit project te Borgloon. Deze stadswoning uit de zeventiende eeuw was volledig vervallen en werd verbouwd tot een moderne en comfortabele woning die net iets anders is dan anders. 

Lees verder

Een hedendaags open gevoel in Sint-Truiden

Interieur vierkantshoeve

Deze eigentijdse woning te Hoepertingen werd volledig gerenoveerd door WE-LIV-IN Interior Architects. 


De opdrachtgevers droomden van een open volume, waar volledig zicht naar buiten en een centrale gashaard rond het gezinsleven afspeelt. Met dit gegeven ging WE-LIV-IN aan het werk en na een goed doordacht ontwerp werd het resultaat al snel bereikt.

Lees verder

  • 1
  • 2

WE-LIV-IN

Waterlozestraat 20
3511 Stokrooie BELGIË

CONTACT

Tel: +32 495 922 761
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Copyright © we-liv-in.be | Privacy Policy | Cookie Policy | Website by It's me