Van Mechanische maalderij tot dierenarts praktijk te Velm

WE-LIV-IN Interior Architects uit Hasselt zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van medische praktijken voor huisartsen, specialisten en dierenartsen in Limburg. Zowel nieuwbouwprojecten, verbouwingen als cascoafwerkingen van bestaande panden worden door ons ontworpen waarbij de bouwheer één vast aanspreekpunt heeft voor het gehele project.

binnenhuisarchitect Velm

Daarom gaven de familie Herbots WE-LIV-IN Interior Architects de opdracht om hun praktijk in Velm volledig om te toveren tot een eigentijds geheel, maar met een knipoog naar de duivensport die de familie al decennia lang beoefent. Het project startte met een opmeting om zo de ruimte herin te delen. Een open ruimtelijk gevoel met toch voldoende privacy was één van de vereisten. Het onthaal en de praktijk zijn van elkaar gescheiden door een glazen wand met draaideuren en centraal een kastenwand. 

De deuren van Anywaydoors, vervaardigd uit hoogwaardig zwart aluminium met transparant glas, openen naar beide zijden. De deuren kregen horizontale zwarte latjes ter hoogte van de eiken nis in de kastenwand en de nis in de zwarte centrale kasten om zo het visuele aspect van de nissen te benadrukken en eenheid te creëren.

Benieuwd naar het eindresultaat ?


WE-LIV-IN

Waterlozestraat 20
3511 Stokrooie BELGIË

CONTACT

Tel: +32 495 922 761
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Copyright © we-liv-in.be | Privacy Policy | Cookie Policy | Website by It's me