Meubilair op maat

WE-LIV-IN Interior Architects , interieurarchitecten uit Hasselt en Sint-Truiden hebben hun eigen meubellijn op de markt gebracht, omdat de vraag van hun klanten zo groot was, naar meer meubilair op maat gemaakt, bedacht Wendy Camberlin zaakvoerder van WE-LIV-IN om bijzettafels, salontafels, nachttafeltjes en andere kleine meubilair voor keuken en badkamer te ontwerpen naar de vraag van hun klanten.
Soms vinden de klanten hun juiste keuze niet in een interieurwinkel, dus onze oplossing is ideaal, wij luisteren naar de vraag en beantwoorden deze volledig.

meubilair op maat

Onze WE-LIV-IN bijzettafels zijn niet alleen handig om je afstandsbediening, tijdschriften of een kopje koffie te plaatsen, maar zijn ook overal inzetbaar naast je sofa, over de pouf of om je salontafel te vervangen. Onze meubels zijn op maat en met de hand gemaakt, onze gekozen materialen zijn dus helemaal aanpasbaar aan jou wensen en interieur. De inlegbladen van onze meubellijn kunnen al dan niet afgewerkt worden met marmers of keramische steen.

Het is dus geweldig dat we volledig vrij kunnen zijn in een ontwerp en de vraag naar meer kunnen beantwoorden, dan steeds iets standaard uit een interieurwinkel te kopen.

Oneindige keuzes van materialen van natuursteen, marmers, keramic, houtsoorten, afmetingen en kleurcombinaties die je maar kan bedenken vervaardigen wij, dit in samenspraak met de klant en hun interieurconcept. Binnenkort starten wij ook op met een accessoirelijn, zoals kussens in stof, leder, vacht die we volledig in verschillende combinaties gaan samenstellen. Geweldig toch deze volledige vrijheid !


WE-LIV-IN

Waterlozestraat 20
3511 Stokrooie BELGIË

CONTACT

Tel: +32 495 922 761
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Copyright © we-liv-in.be | Privacy Policy | Cookie Policy | Website by It's me