Garage wordt trendy master bedroom te Genk

WE-LIV-IN Interior Architects, interieurarchitecten uit Stokrooie, werd gecontacteerd door een oude vriendin, wonende in het hartje van Genk.De opdrachtgevers zaten een beetje vast in hun gedachten, maar stonden volledig open voor nieuwe ideeën, daarom contacteerden ze Wendy Camberlin om zo spectaculaire veranderingen te brengen aan hun toekomstig renovatieproject. Zo kon WE-LIV-IN het pand geheel inrichten naar eigen smaak, rekening houdend met de wensen en comfort van de klant. WE-LIV-IN is er dan ook in geslaagd om een klassieke autogarage om te toveren tot een trendy master bedroom.

  

 

 

De vraag van het koppel was om voor hen hun bestaande garage om te toveren tot iets totaal anders. Door gebruik te maken van meer licht en het volledig opentrekken van de achtergevel, met zicht op de achtertuin kon WE-LIV-IN dit project een ruimtelijker gevoel geven. De connectie tussen binnen en buiten is in zijn geheel geslaagd.Het was dus belangrijk voor WE-LIV-IN Interior Architects dat de ruimte volledig open getrokken werd , zodat de samenhang van binnen naar buiten en omgekeerd tot zijn recht kwamen. "Architectuur en interieur tot één brengen" is voor ons zeer belangrijk. Interieur – en architectuur kunnen voor ons niet los van elkaar gezien worden. Je kan niet eerst de buitenkant ontwerpen en dan pas aan het interieur beginnen te denken.

 

 

De garage kon niet worden terug gebracht tot de ruwbouw want deze was er al, de bestaande binnenmuur wordt afgebroken om tot een volledige open ruimte te komen, waarin de herverdeling van muren konden gebeuren. De volledige garage wordt in twee delen opgedeeld , enerzijds de slaapkamer met open badkamer, met het panoramische uitzicht op de binnentuin en anderzijds de subtiele lichtinval van de verticale deurpartij in de opbergruimte , om toch nog de privacy te kunnen bewaren. Beiden ruimtes werd opgesplitst door een glazen zwarte frame deur van Any-way doors.De ruimte is geheel benut van opbergruimte , slaap- en badkamer met dressing , iedere kast is perfect  uitgelijnd en alles is doordacht, bouwtechnisch ontworpen binnen de ruimte. De hele kastenwand is doorgetrokken van de slaapkamer tot in de badkamer om de ruimte langer te laten lijken.Lichte en warme kleuren materialen van wit, marmer met roestbruine accent, natuureik en koperen kraanwerk zijn toegepast in de natte cel, de badkamer is gescheiden door twee doorzichtige glasheldere wanden en heeft als het ware een open maar toch gezellig gevoel bij het binnen komen in deze ruimte, maar ook tijdens het douche met zicht naar buiten. Een trendy loft gevoel met een ietsje meer heeft dit project zeker en vast. Eiken parket wordt toegepast in slaapkamer en in een trede hogere berging. Het verhaal en vraag van onze klant is perfect beantwoord, creativiteit , functionaliteit en een verhaal dat klopt welke volledig beantwoord aan dit prachtig project.

Nu uitkijken naar de start van de uitvoeringswerken voorzien in 2019 , wil je dit project volledig volgen, vind ons dan zeker leuk op FB en Instagram zodat je op de hoogte blijft.


WE-LIV-IN

Waterlozestraat 20
3511 Stokrooie BELGIË

CONTACT

Tel: +32 495 922 761
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Copyright © we-liv-in.be   |   Website by It's me