Donkere zolderkamer wordt volwaardige open duplex in Sint-Truiden

WE-LIV-IN interieurarchitecten uit Sint - Truiden, kregen van deze opdrachtgevers de kans om deze donkere zolderkamer te transformeren naar een aangename duplex ruimte met veel licht en openheid. Deze donkere zolder in Sint - Truiden was een ideale plaats om allerlei spullen te bewaren, maar dit koppel vonden het te gek om al deze ruimte verloren te laten gaan.

renovatie zoklderkamer

Deze inrichting van de zolderverdieping was niet evident, de hoogte onder het dak was zeer beperkt en bepaalde hoeken waren zeer moeilijk om iets mee te doen. Toch vond WE-LIV-IN de juiste oplossingen voor dit probleem. De eerste stap die Wendy Camberlin nam, zaakvoerder van WE-LIV-IN, was het opmeten en nauwkeurig uittekenen van het indelingsplan met enkele doorsnedes. 

Deze doorsnedes geven een goed beeld van de hoogte onder het plafond en bepaald waardat de looplijn zit in de ruimte. Het plan dient als correcte basis om slaapkamer, bureau, badkamer en leefruimte een bestemming te geven. Technieken en meubilair worden vervolgens uitgewerkt om een globaal beeld te krijgen of alles onder het dak past.

Op dit overzichtplan worden de m2 van plafond en vloeren bepaald om vervolgens een juiste offerte aan te vragen bij onze aannemers. Deze zolderruimte is gecreërt door WE-LIV-IN in loftstijl, waar de vertrekken enkel worden afgebakend door meubilair, een ballustrade uit glas,een verschil in vloerhoogte of lichteffecten.

De dakerker geeft het geheel een gevoel van ruimte en een onbelemmerd zicht naar de straatkant vanuit de slaapkamer die een tussen etage hoger ligt. De plaatsing van de trap start met een bordeshoogte ter plaatse van de bureau en wordt vervolgens verder gezet naar de badkamer hogerop naast de slaapkamer. De zijwand aan het bureau is een volledige kastenwand waardat de technieken verscholen zitten en dienst doet voor heel veel bergruimte.;

Nu uitkijken naar de start van de uitvoeringswerken voorzien in 2019 , wil je dit project volledig volgen, vind ons dan zeker leuk op FB en Instagram zodat je op de hoogte blijft.


WE-LIV-IN

Waterlozestraat 20
3511 Stokrooie BELGIË

CONTACT

Tel: +32 495 922 761
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Copyright © we-liv-in.be | Privacy Policy | Cookie Policy | Website by It's me