De Bonnefant een culturele facelift voor stad Hasselt

Op zoek naar vastgoed als investering of voor eigen gebruik met een ietsje meer? Een perfecte locatie waar jij je thuis kan voelen, dan is DE BONNEFANT echt iets voor jou! Wonen in het centrum van de stad.Bij dit project leven alle generaties onder één dak in de verschillende (loft)appartementen, Sky houses, studentenkamers en assistentenwoningen. Met de gemeenschappelijke binnentuinen, knappe inkomhal en leuke horecazaakjes creeert De Bonnefant een echte community tussen de bewoners zodat verschillende generaties elkaar weer leren kennen. Wij begeleiden jou doorheen het gehele traject vanaf de aankoop tot en met de oplevering.

Trichterpoort de toegangspoort naar de stad Hasselt, het groen en de zon

Op zoek naar vastgoed als investering of voor eigen gebruik met een ietsje meer? Een perfecte locatie waar jij je thuis kan voelen, dan is TRICHTERPOORT in Hasselt echt iets voor jou! Aan de Maastrichtersteenweg in Hasselt verrijzen binnenkort 20 moderne appartementen. Toekomstige bewoners kunnen hier genieten van een groene en rustige omgeving en dicht bij het stad. De ruime terassen zijn allemaal zuidgeorienteerd zodat je optimaal kan genieten van je ochtendkoffie of avondwijntje in de zon.Je kan je eigen appartement indelen naar je woonwensen en daar helpen wij jou graag verder mee. Wij begeleiden je doorheen het gehele traject vanaf de aankoop tot en met de oplevering.

Bree & Breugel een plek om thuis te komen en te genieten van het goede leven

Op zoek naar vastgoed als investering of voor eigen gebruik met een ietsje meer? Een perfecte locatie waar jij je thuis kan voelen, dan is BREE & BREUGEL echt iets voor jou! Dit project van 20 appartementen gelegen op de hoek van de breestraat en de Breughellaan in Hasselt, gaat voor residentieel, groen,veel daglicht,  upscale en ontspanning. Je kan je eigen appartement naar eigen wensen indelen en daar helpen wij je graag verder mee.Wij begeleiden je doorheen het gehele traject vanaf de aankoop tot en met de oplevering.

Hastrid maakt aangenaam wonen in de binnenstad van Hasselt mogelijk

Op zoek naar vastgoed als investering of voor eigen gebruik met een ietsje meer? Een perfecte locatie waar jij je thuis kan voelen, dan is HASTRID echt iets voor jou! Rustig wonen in het groen maar toch dicht bij alles. Hastrid is een uniek nieuwbouwproject van 60 appartementen gelegen naast de Koningin Astridlaan, op de voormalige KBC kantoren. Alle appartementen hebben een terras en toegang tot een collectieve stadstuin. Je kan je eigen appartement naar eigen wensen indelen en daar helpen wij je graag verder mee.Wij begeleiden je doorheen het gehele traject vanaf de aankoop tot en met de oplevering.

 

 

 

 

 

 

 

Van Mechanische maalderij tot dierenarts praktijk te Velm

WE-LIV-IN Interior Architects uit Hasselt zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van medische praktijken voor huisartsen, specialisten en dierenartsen in Limburg. Zowel nieuwbouwprojecten, verbouwingen als cascoafwerkingen van bestaande panden worden door ons ontworpen waarbij de bouwheer één vast aanspreekpunt heeft voor het gehele project.

binnenhuisarchitect Velm

Daarom gaven de familie Herbots WE-LIV-IN Interior Architects de opdracht om hun praktijk in Velm volledig om te toveren tot een eigentijds geheel, maar met een knipoog naar de duivensport die de familie al decennia lang beoefent. Het project startte met een opmeting om zo de ruimte herin te delen. Een open ruimtelijk gevoel met toch voldoende privacy was één van de vereisten. Het onthaal en de praktijk zijn van elkaar gescheiden door een glazen wand met draaideuren en centraal een kastenwand. 

Lees verder

De lente is er weer !

En bij de lente horen die heerlijke lentekriebels die zorgen voor een ernergieboost in je woning. Het ideale moment voor een nieuw interieur, de start om te renoveren of het zoeken naar een woning. De indeling van je woning is niet praktisch, je hebt hebt meer opbergruimte nodig, je oude badkamer of keuken zijn dringend toe aan verandering of je bent aan het opstarten met een nieuwe zaak, maar de inspiratie voor het interieur en huisstijl ontbreken, je krijgt het geheel niet gecombineerd.

Wij kunnen ons dit voorstellen.

WE-LIV-IN Interior architects geeft je de oplossing en begeleiden je vanaf  de eerste bespreking tot en met de oplevering. Benieuwd naar onze werkwijze? contacteer ons gerust.

lentekriebels

Badkamer inspiratie te Hasselt

Ben jij toe aan een nieuwe badkamer , maar je weet niet hoe er aan te beginnen? Dan zijn wij er voor jou!

WE-LIV-IN Interior Architects uit Sint - Truiden en Hasselt kiezen en bespreken de materialen tot in de puntjes, zodat de functionaliteit en de uitstraling volledig in ons verhaal klopt. Alle meubilair in onze projecten zijn op maat ontworpen en gemaakt, indelingen besproken naar de wensen en levenswijze van de klant. Wij luisteren en passen ons ontwerp aan naar de werking binnen een ruimte, een project.

Het is dan ook de opdracht om ieder project perfect af te leveren tot in de fijnste details, wat zorgt voor een juiste ondersteuning en kennis bij onze totaalprojecten binnen het besproken en opgegeven budget zonder extra kosten achteraf.

badkamer renovatie hasselt

Eigentijdse villa in Knokke

Deze eigentijdse villa uit de jaren '70 werd door WE-LIV-IN in een nieuw ontwerp gegoten. Door middel van een aantal ruimtelijke ingrepen kan deze woning verbouwd worden tot een modern en tijdloos familiehuis. Het doel is de woning een eigentijds karakter te geven zonder afbreuk te doen aan de originele architectuur in de kuststreek van Knokke.

villa knokke

Lees verder

  • 1
  • 2

WE-LIV-IN

Waterlozestraat 20
3511 Stokrooie BELGIË

CONTACT

Tel: +32 495 922 761
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Copyright © we-liv-in.be   |   Website by It's me