Van Mechanische maalderij tot dierenarts praktijk te Velm

WE-LIV-IN Interior Architects uit Hasselt zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van medische praktijken voor huisartsen, specialisten en dierenartsen in Limburg. Zowel nieuwbouwprojecten, verbouwingen als cascoafwerkingen van bestaande panden worden door ons ontworpen waarbij de bouwheer één vast aanspreekpunt heeft voor het gehele project.

binnenhuisarchitect Velm

Daarom gaven de familie Herbots WE-LIV-IN Interior Architects de opdracht om hun praktijk in Velm volledig om te toveren tot een eigentijds geheel, maar met een knipoog naar de duivensport die de familie al decennia lang beoefent. Het project startte met een opmeting om zo de ruimte herin te delen. Een open ruimtelijk gevoel met toch voldoende privacy was één van de vereisten. Het onthaal en de praktijk zijn van elkaar gescheiden door een glazen wand met draaideuren en centraal een kastenwand. 

Lees verder

De lente is er weer !

En bij de lente horen die heerlijke lentekriebels die zorgen voor een ernergieboost in je woning. Het ideale moment voor een nieuw interieur, de start om te renoveren of het zoeken naar een woning. De indeling van je woning is niet praktisch, je hebt hebt meer opbergruimte nodig, je oude badkamer of keuken zijn dringend toe aan verandering of je bent aan het opstarten met een nieuwe zaak, maar de inspiratie voor het interieur en huisstijl ontbreken, je krijgt het geheel niet gecombineerd.

Wij kunnen ons dit voorstellen.

WE-LIV-IN Interior architects geeft je de oplossing en begeleiden je vanaf  de eerste bespreking tot en met de oplevering. Benieuwd naar onze werkwijze? contacteer ons gerust.

lentekriebels

Badkamer inspiratie te Hasselt

Ben jij toe aan een nieuwe badkamer , maar je weet niet hoe er aan te beginnen? Dan zijn wij er voor jou!

WE-LIV-IN Interior Architects uit Sint - Truiden en Hasselt kiezen en bespreken de materialen tot in de puntjes, zodat de functionaliteit en de uitstraling volledig in ons verhaal klopt. Alle meubilair in onze projecten zijn op maat ontworpen en gemaakt, indelingen besproken naar de wensen en levenswijze van de klant. Wij luisteren en passen ons ontwerp aan naar de werking binnen een ruimte, een project.

Het is dan ook de opdracht om ieder project perfect af te leveren tot in de fijnste details, wat zorgt voor een juiste ondersteuning en kennis bij onze totaalprojecten binnen het besproken en opgegeven budget zonder extra kosten achteraf.

badkamer renovatie hasselt

Eigentijdse villa in Knokke

Deze eigentijdse villa uit de jaren '70 werd door WE-LIV-IN in een nieuw ontwerp gegoten. Door middel van een aantal ruimtelijke ingrepen kan deze woning verbouwd worden tot een modern en tijdloos familiehuis. Het doel is de woning een eigentijds karakter te geven zonder afbreuk te doen aan de originele architectuur in de kuststreek van Knokke.

villa knokke

Lees verder

Totaalinrichting van een appartement te Brussel

WE-LIV-IN werd gecontacteerd met de vraag, om dit nieuwbouw appartement te Brussel volledig projectmatig in te richten met als verhuur doeleinden. Het opgegeven budget werd zeer strak aangehouden en alle mogelijkheden werden letterlijk en  figuurlijk uit de kast getoverd door Wendy Camberlin. 

totaalrenovatie brussel

Lees verder

Donkere zolderkamer wordt volwaardige open duplex in Sint-Truiden

WE-LIV-IN interieurarchitecten uit Sint - Truiden, kregen van deze opdrachtgevers de kans om deze donkere zolderkamer te transformeren naar een aangename duplex ruimte met veel licht en openheid. Deze donkere zolder in Sint - Truiden was een ideale plaats om allerlei spullen te bewaren, maar dit koppel vonden het te gek om al deze ruimte verloren te laten gaan.

renovatie zoklderkamer

Lees verder

Kunst op maat

"Kunst op maat, volledig aanpasbaar binnen ons totaalproject'

Omdat details voor ons belangrijk zijn.

 totaalproject kunst op maat

"Een schilderdoek op grootte aangepast aan de ruimte. 
Volgens de juiste kleuren zodat het een geheel vormt met het interieur. 
De doeken hebben geen titel maar krijgen een persoonlijk accent. 
Ze worden gecreëerd door vorm, kleur en materiaal in combinatie te brengen".

Garage wordt trendy master bedroom te Genk

WE-LIV-IN Interior Architects, interieurarchitecten uit Stokrooie, werd gecontacteerd door een oude vriendin, wonende in het hartje van Genk.De opdrachtgevers zaten een beetje vast in hun gedachten, maar stonden volledig open voor nieuwe ideeën, daarom contacteerden ze Wendy Camberlin om zo spectaculaire veranderingen te brengen aan hun toekomstig renovatieproject. Zo kon WE-LIV-IN het pand geheel inrichten naar eigen smaak, rekening houdend met de wensen en comfort van de klant. WE-LIV-IN is er dan ook in geslaagd om een klassieke autogarage om te toveren tot een trendy master bedroom.

  

 

Lees verder

  • 1
  • 2

WE-LIV-IN

Waterlozestraat 20
3511 Stokrooie BELGIË

CONTACT

Tel: +32 495 922 761
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Copyright © we-liv-in.be | Privacy Policy | Cookie Policy | Website by It's me