Ons team


WE-LIV-IN Interior architects brengen je wensen en behoeften met in kaart.

We bespreken uitvoerig hoe we je project kunnen verbeteren door de mogelijkheden en kwaliteiten zo goed mogelijk te benutten.  Wij adviseren je op een zeer eerlijke en directe manier of de wensen haalbaar zijn binnen het beschikbaar budget en halen het maximale resultaat er uit. We maken gebruik van licht, ruimte, natuurlijke materialen en brengen connectie tussen binnen en buiten.

Wij begeleiden je volledig in het proces van ontwerpfase tot en met de oplevering en houden rekening met uw woonwensen en comfort. We zijn het aanspreekpunt en ondersteuning in het bouwproces, zodat uw project op de meest efficiënte manier kan verlopen. Wij nemen de stress uit uw handen door een doordacht en voorbereidt dossier af te ronden alvorens op te starten.

Binnenhuis architectuur Team

Wendy Camberlin 
Bestuurder en oprichter

Wendy Camberlin

Peter Vanwingh
Bestuurder

Peter Vanwingh

Het is belangrijk dat architectuur en interieur gelijktijdig samenlopen tot de eindfase

Interieur en architectuur kunnen niet los van elkaar gezien worden. Je kan niet eerst de buitenkant ontwerpen en dan pas aan het interieur beginnen denken. Daarom is het voor ons belangrijk dat architectuur en interieur gelijktijdig samenlopen in onze veelzijdige projecten, dit van ontwerp tot eindfase.

De kunst van de creativiteit is om door bestaande dingen te kunnen kijken en je te laten verrassen door nieuwe mogelijkheden. Wat resulteert naar nieuwe ideeën en oplossingen.

Wij adviseren je op een zeer eerlijke en directe manier of de wensen haalbaar zijn binnen het beschikbaar budget en halen het maximale resultaat er uit

De kosten worden in samenspraak uitvoerig besproken, gecontroleerd en goedgekeurd, alvorens te starten met de werken. Door onze jarenlange ervaring en bouwtechnische achtergrond weten we dat een goed afgewerkt resultaat alleen mogelijk is, wanneer de juiste fundamenten worden gelegd, daarom geven wij u garantie op een doordacht project, waar u uw hele leven van kan genieten. 

Danielle Wicke
Interieurarchitect

Danielle Wicke

Spikey
Onze trouwe kantoorhond

Spikey

Een ontwerp omvat functionaliteit, een uitstraling en een verhaal dat klopt. Mensen moeten zich in hun woning kunnen thuis voelen op hun persoonlijke manier. Wij luisteren naar hun wensen en comfort en versterken het project met onze eigen inbreng en advies.


We-Liv-In interior architects

Kempische kaai 71/0.01
3510 Hasselt

Tel: +32 495 922 761
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Copyright © we-liv-in.be | Privacy Policy | Cookie Policy | Website by It's me